Kritikler

LEGACY OF BRUTALITY ”Path of Forgotten Souls”

Chief Records – 2011 – İspanya

Legacy of Brutality’nin “Path of Forgotten Souls” adlı ilk tam süreli albümü geçtiğimiz günlerde elime ulaştı. 2006 yılında kurulan grup başta sevdikleri grupların coverlarını yapıyormuş. ilk olarak 2007 yılında “We’ll Tear Your Soul Apart” isimli bir demo ile kendilerini göstermişler. Daha sonra 2009 yılı içerisinde farklı formatlarda çıkan “Land of Empty Graves” adlı EP ile yola devam etmişler.

Dünya death metal piyasasında İspanya ilgimi çeken ülkeler arasında yer alıyor. Genelde de çok başarılı gruplar çıkıyor, öyle değil mi? Legacy of Brutality de bu gruplardan biri.

Grubun tarzı klasik Florida death metali. Gerek enstrumanların tonları, gerek beste yapısı olarak, hatta prodüksiyon olarak tam anlamı ile kalıbı dolduracak bir albüm. Köklere sıkı sıkı tutulmuş bir grup. Bu death metali tarif ederken başka sözler seçemiyorum; ağır, oturaklı, sessiz bir seri katil gibi şarkılar. Brutal vokalin melodiye olan uyumuna hasta oldum !!! Çok başarılı be kardeşim!

Albümden, “Rebirth of the ancient cult” adlı şarkının, grubun stüdyo görüntülerini içeren video klibi:

Arşivimde olmasından mutluluk duyduğum bir albüm. Malevolent Creation, Hate Eternal, Morbid Angel gibi grupları seven dişli death metal tayfasına tavsiye ederim.

9.5/10

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu