Haberler

MAX ve IGOR CAVALERA SEPULTURA’nın ‘Bestial Devastation’ Şarkısının Yeniden Kaydedilmiş Versiyonunu Paylaştı

MAX ve IGOR CAVALERA SEPULTURA’nın ‘Bestial Devastation’ Şarkısının Yeniden Kaydedilmiş Versiyonunu Paylaştı

Geçtiğimiz Nisan ayında Nuclear Blast, SEPULTURA’nın kurucu üyeleri Max Cavalera (gitar, vokal) ve Igor “Iggor” Cavalera’nın (davul) yer aldığı proje CAVALERA ile anlaştığını duyurdu. Anlaşma kapsamındaki ilk yayın, SEPULTURA’nın ilk EP’si “Bestial Devastation” (ilk olarak 1985’te yayınlandı) ve 14 Temmuz’da yayınlanacak olan ilk tam uzunluktaki albümü “Morbid Visions “ın (1986) yeniden kaydı olacak.

Max şöyle diyor: “Yıllar geçtikçe daha da zorlaşıyoruz, bazen her şeyin başladığı yere geri dönmek zorunda kalıyorsunuz! ‘Bestial Devastation’ ve ‘Morbid Visions’ı NOW’un muhteşem sound’uyla, ancak ham ve zamansız ruhuyla yeniden kaydettik. Kapak çalışması şu anda içinde yaşadığımız zamanı yansıtıyor…. Çok acımasız bir kıyamet bir dünya ortamı! Ayrıca o günlerden ezbere hatırlanan riffler içeren iki yeni parçamız da var.”

Igor şöyle diyor: “Her zaman önceki çalışmalarımızın kayıtlarının bizim şarkıları icra etme şeklimizin hakkını vermediğini düşünmüşümdür. Bu yüzden, siz gerçek hayranlarımıza ‘Bestial Devastation’ ve ‘Morbid Visions’ adlı muhteşem kayıtlarımızı çılgın bir görsel kimlikle gerçek temsilimizi göstermekten gurur duyduğumuz çok özel bir an… Keyfini çıkarın ve pitte görüşmek üzere.”

“Morbid Visions” ve “Bestial Devastation” The Platinum Underground’da yeniden kaydedildi. Albümlerin yapımcılığını Max Cavalera ve Igor Cavalera üstlenirken, mühendisliği John Aquilino gerçekleştirdi. Arthur Rizk her iki albümün miks ve mastering işlemlerinden sorumluydu. CAVALERA her iki albümün kapak tasarımını Eliran Kantor’a yaptırdı.

Yeniden kaydedilen ikinci şarkı ise “Bestial Devastation” isimli parça.

“Morbid Visions” parça listesi:
01. Morbid Visions
02. Mayhem
03. Troops Of Doom
04. War
05. Crucifixion
06. Show Me The Wrath
07. Funeral Rites
08. Empire Of The Damned
09. Burn The Dead

“Bestial Devastation” parça listesi:
01. The Curse
02. Bestial Devastation
03. Antichrist
04. Necromancer
05. Warriors Of Death
06. Sexta Feira 13

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu